image

Divadelní příměstský tábor: Nech se okouzlit múzou

Příměstský tábor pro děti s tématem “Nech se okouzlit múzou” přináší zábavné dobrodružství spojené s uměleckými aktivitami.

event 12.–16. 8. 2024 location_on Divadlo Trám, Školička

“Devět bájných múz starověkého Řecka přímo tady v našem městě. Co tady asi dělají a jak se sem dostaly? Přidej se k nám a seznam se s Kalliopé - múzou epických básníků, Terpischoré - múzou tance, ale i jejich dalšími 7 sestrami a jejich uměními. Společně prozkoumáme a vyzkoušíme různé druhy umění a odhalíme příběhy z bájných časů bohů a hrdinů.”

Příměstský tábor pro děti s tématem “Nech se okouzlit múzou” přináší zábavné dobrodružství spojené s uměleckými aktivitami. Děti budou mít příležitost objevovat svou kreativitu a inspiraci skrze různé formy umění, ať už jde o malování, divadlo, hudbu nebo literaturu. Během tábora se budou podílet na tvorbě různých projektů a pomáhat “múzám” přinášet uměleckou magii do života. Součástí programu budou také dobrodružné aktivity, které rozvíjejí týmovou práci a sebevědomí dětí.

Tábor proběhne v termínu 12.-16.8.2024, každý den od 8:30 do 15:30. Místem setkání je Divadlo Trám a Dramatická školička Svitavy. Cena tábora je 1950,-, ve které je zahrnut oběd, jedna svačina, pitný režim, materiál a lektorné. Přihlášky je možné zasílat přes formulář do 30.4.